دانشگاه علوم پزشکی و خدمات بهداشتی درمانی البرز

بیمارستان دکتر شریعتی

emam
جهش تولید با مشارکت مردم
13 مهر 1404 سایت قدیم English
bg
  • 1403/04/25 - 08:47
  • - تعداد بازدید: 8
  • - تعداد بازدیدکننده: 8
  • زمان مطالعه : 1 دقیقه

پیام تسلیت رئیس دانشگاه علوم پزشکی البرز به مناسبت تاسوعا و عاشورای حسینی

دکتر شهرام صیادی، رییس دانشگاه طی پیامی فرارسیدن تاسوعا و عاشورای حسینی را به عاشقان و شیفتگان آن حضرت تسلیت گفت.

متن پیام به شرح زیر است 
امام حسین (ع) متعلق به همه نسل‌ها و اندیشه‌های آزاد است که جوانمردی و از خودگذشتگی را از او آموخته‌اند. جامعه دانشگاهی نیز با تأسی از آرمان‌های حضرت اباعبدالله‌الحسین (ع) می‌تواند در تحقق این مسیر گام بردارد.
 
عاشورای حسینی، به گواهی تاریخ، یک مکتب است؛ مکتبی به درخشش خورشید که راه بالندگی بشریت را منور می‌کند و به بشریت ظلم ستیزی را می آموزد. فرهنگ و مکتبی که جاودان است و در تمام اعصار تبلور دارد و مصداق حدیث (کلّ یومٍ عاشورا و کلّ أرضٍ کربلا) است.
 
واقعه عظیم تاسوعا و عاشورای حسینی به عنوان حقیقتی همیشه جاودان و درسی بزرگ برای حق طلبان است و شیعیان و عاشقان سالار شهیدان با عزاداری و مدیحه سرایی ارادت خود به امام خویش و انزجار از ظلم و تباهی را به جهانیان نشان می دهند و امروز، این وظیفه ماست که فرهنگ عاشورا و پیام آزادگی، بصیرت و حق خواهی کربلا را خوب بشناسیم و سرمشق زندگی خود قرار دهیم.
 
اینجانب، فرارسیدن ایام تاسوعا وعاشورای حسینی را که یادآور شعار بلند هیهات من الذله و سردادن ندای آزادی از سوی حضرت امام حسین(ع) و یاران باوفای ایشان است، به عموم ملت ایران و جامعه دانشگاهی کشور تسلیت عرض می نمایم.
  • گروه خبری :
  • کد خبر : 333373
کلمات کلیدی
مهران  قیصری (روابط عمومی)
خبرنگار

مهران قیصری (روابط عمومی)

نظرات

0 نظر برای این مطلب وجود دارد

نظر دهید

تغییر اندازه فونت:

تغییر فاصله بین کلمات:

تغییر فاصله بین خطوط:

تغییر نوع موس:

تغییر نوع موس:

تغییر رنگ ها:

رنگ اصلی:

رنگ دوم:

رنگ سوم: